13-тата времева зона

Както всички знаят, попринцип времевите зони са 24. Една 0, 12 „положителни“ и 11 „отрицателни“, което ги прави с общ брой 24. Да сме по-точни са 0, 11 положителни, 11 отрицателни и ±12. Много обяснения има по въпроса.

таблица на времевите зони

Та, относно моята теория за 13-тата времева зона или 25-та (който както иска да я нарича, двете цифри ги нама попринцип на картите (поне не на тези които намирам аз).

Какво представлява 13-тата времева зона?

Това е зона, която не е с час напред или час назад от предходната. В тази времева зона се „влиза“, когато човек заспи. Тогава духа/съзнанието напуска тялото за много малък период от време. В този период от време (когато сънуваме) се възпроизвеждат много образи в главата. Много често се случва да сънуваме „в реално време“, т.е. не забързани образи, а съвсем нормални действия.

Може да се направят толкова много действия, докато спиш  за 15 минути. Това се дължи на 13-тата времева зона. Тя е като паралелен свят, в който всичко се случва по нормален начин, но за сметка на това, което се случва в реалния свят в който седи тялото, това което се случва докато сънуваме е ускорено.

Да го обясня по-просто…
Сънувате сън… Сънували сте как 2 дни сте на някакъв парад, спомняте си съня с толкова много действия и случки, че просто е невъзможно всичко да се е побрало в тези 15 минути в които сте сънували. Това се дължи на 13-тата времева/часова зона в която се извършват действия с нормална скорост, и времето което отнема там няма никаква връзка с времето което е на Земята.

Петър Захариев

 • http://www.ocveti.net Tevion

  Петре, пак си ял от отровните гъби :) :)

 • A.y Z.e.e.

  Определено е прекалил с кока колата и гъбите :D :)

 • http://myspace Кри

  Звучиш като некъв гаден окултист!!!Колко гъби изяде тоя път?

 • Gangstaa

  Интересна статиика не разбирам много от тия зони ма ми зву4и логи4но. Но ако има такажа зона може би тя жоди до о6те! Брао от мен! Колата тои си я пие редовно като дрога му е! А за гъбите незнам.

 • krasimir

  Човек с много свободно вереме, само такъв може да си измисля глупости.

 • http://vtuning-bg.net Петър

  ВСИЧКИ които се смяха ! СЕГА АЗ СЕ СМЕЯ ПОСЛЕДЕН!!!
  Филма ГЕНЕЗИС НАГЛЕДНО ПОКАЗВА КАКВО СЪМ ИМАЛ В ПРЕДВИД!
  Поклонете се! :D :D :D

 • http://Уебсайт CarloLano

  Браво-отлична хипотеза.Времето е величина която не се движи само в една посока.