Несмъртоносно оръжие

eyebg.com pic
Несмъртоносното оръжие вече е на въоръжение в полицията.
В САЩ и в някои страни на Европа полицаите все по-често ги обезоръжават, вземайки им обикновените колтове и револвери, като ги заменят с така нареченото „несмъртоносно“ оръжие – това са всякакви травматични, стрелящи с гумени куршуми, електрошоци и друго такова „въоръжение“. Всеки месец специалистите измислят все по-нови типове „несмъртоносно“ оръжие.
Представям на Вашето внимание едно наистина лазерно оръжие, което е способно да изгори кожата на престъпника, но не е способно да причини смърт. Това е пушка, представляваща една двуметрова „микровълнова печка“, излъчваща насочени микровълни. Излъчването няма да убие престъпника, но ще го накара да се моли за по бърза смърт- толкова болно е това.
Подобно оръжие ни кара да се замислим за това, да не върнем ли все пак на полицаите обикновените пистолети – защото това „несмъртоносно“ оръжие все повече заприличва на оръдие за мъчения.

 • http://ivanatora.info Иван

  Лазерна или микровълнова пушка?
  И в двата случая това нещо съвсем лесно може да ослепи някого. Ако е микровълново оръжие още по-лошо – може да причини наранявания на вътрешните органи, включително и на мозъка. По-добре да се върнат полицейските револвери.

 • Pingback: Борят пиратите със звук()

 • Вики

  Лазер и микровълни? Къде отиваш ти може би?!

 • http://Уебсайт Фанатик!

  Всъщност се казва Мазер ама карай …. до скоро ги имаше само върху хамърите за разгонване на масови прояви …