Направете сами рингтон с Audiko

Сайтът Audiko ви позволява да си направите сами и то напълно безплатно уникален рингтон за вашия GSM. Ако не ви се занимава с това, можете да си изтеглите от готовите мелодии. Сайтът Audiko (http://audiko.net/) ще ви помогне да си направите свой собствен рингтон бързо, лесно и безплатно. Не се нуждаете от регистрация. От вас се иска да качите музикалния файл, който искате да се превърне в рингтон и да изчакате сайтът да го обработи.

Сайтът ще отдели част от мелодията, която ще се използва като рингтон и ще го покаже на екрана. Вие можете да промените този фрагмент, да увеличавате или намалявате продължителността на мелодията.

След това посочвате какви да са параметрите на рингтона – име на изпълнителя, названието на композицията, албум, жанр. Това е всичко. Вашият рингтон е готов. Можете да си го изтеглите като МР3-файл на компютъра, а от там да го пренесете в GSM-а. Има специална препратка за теглене на мелодията с iPhone.

Сайтът генерира код, с който вмъквате рингтона в сайта или блога си, има WAP-линк. Възползвайте се и от богата фонотека с готови мелодии – може това, което търсите да е вече създадено.

  • Cekov

    mnogo gotina programa blagodaria Bi