Блондинка?

Блондинка?

Днес у нас спряха тока. Случва се по някога ( истинско щастие е, че е рядко). Аз изпаднах по тази причина в лека депресия. Значи ето какво се случи:


Приспах дъщеричката си и тихи-тихо, към ПРАХОСМУКАЧКАТА. Сега, мисля си, ще изчистя. Включвам. Тишина. Бърза проверка има ли ток, хм, няма ток.

Е хайде сега, няма нищо. Ще ида да хапна тогава, все пак е обяд. Сложих това онова в чинията и я слагам в МИКРОВЪЛНОВАТА. Хм, не се включва. Ми добре, ще си сваря чай, си мисля, и натискам копчето на ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА КАНА, копчето не включва. Счупило ли се е???

Ааа, ми то ток няма! Нищо, ще си пийна кафе. Насочвам се към кафеварката, но на половината път си спомням… Обръщам се към газовата печка (всичко това го правя с пре-сериозно лице)

Слагам на котлона обикновен чайник, включвам АВТО–ЗАПАЛВАНЕ. Не се пали – естественно, и взимам от рафта ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА ЗАПАЛКА (от 220В. е тя). Обаче навреме съобразявам, че правя нещо не както трябва и вземам кибрит. Докато водата кипва, отивам да си измия косата (няма да казвам за опитите ми да включа лампата в банята). След това се опитвам да включа сушоара (е все пак трябва да си изсуша косите). Ох, по дяволите…

Точно в този момент в моята изстрадала глава се ражда гениална идея – ще ида аз в ИНТЕРНЕТ да погледам, докато главата ми изсъхне.

Внимание ! Следва най-интересното.

Натискам копчето. В този момент космическите сили изглежда ме съжалиха и по волята на провидението ПУСКАТ ТОКА.

Гледам замислено изгряващите на екрана буквички.

Обаче момента на просветление идва много неочаквано. „Дявол да го вземе, ма то НЯМА ток!!!!!“ – мисля си аз, натискайки на копчето повторно, за да ИЗКЛЮЧА всичко това…